Peter Van de Veire bloedeerlijk over overstap naar Radio 2: "Luister nog steeds MNM"

door: STG
Peter Van de Veire
Afbeelding bron: wvds

Er was heel wat te doen rond de overstap van Peter Van de Veire van MNM naar Radio 2. In Het Laatste Nieuws maakt hij de balans op van zijn carrièreswitch.

Peter Van de Veire blijft ochtendradio maken. Al is dat sinds januari wel op een andere zender. Na zijn overstap van MNM naar Radio 2 maakt hij de balans op.

"Een Vlaming heeft het lastig met verandering. Dat begrijp ik absoluut. MNM-luisteraars die mij gevolgd zijn naar Radio 2, vinden zelfs dat ik rustiger ben geworden", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"‘Goeiemorgen Morgen!’ brengt wat Radio 2 in 2023 nodig heeft: een sprankelende ochtendshow met verhalen uit jouw buurt, Vlaanderen en de wereld", klinkt het. 

Al wil dat niet meteen zeggen dat hij MNM definitief achter zich heeft gelaten. "Ik luister nog steeds naar MNM, maar ik zit nu eenmaal in een andere levensfase dan de jongere Kawtar Ehlalouch bij MNM en mijn verhaal bij MNM was klaar", bedenkt hij zich.

"Ik ben heel gelukkig bij Radio 2. Ik mag veel breder gaan dan bij MNM. Van de nieuwe song van Niels Destadsbader tot de laatste single van Will Tura. En van verhalen in jouw buurt tot nationale verhalen. Kim en ik willen er nog jaren mee doorgaan."