Razend populaire actiethriller is unieke kijkervaring op Netflix: “Uitgekeken in 1 dag echt top”

door: WVDS
Who is Erin Carter? Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Onlangs heeft Netflix een nieuwe actiethriller toegevoegd aan zijn catalogus die de aandacht van kijkers heeft getrokken. Deze serie zit vol met actie en volgt het mysterieuze verleden van een doorsnee lerares, wat veel fans van het streamingplatform blijft intrigeren.

Op dit moment is de serie populair en staat hij nog steeds in de top 10 van Netflix in België. We willen je graag voorstellen aan dit interessante kijkavontuur.

"Who is Erin Carter?" is een zeven-delige actieserie die op 24 augustus 2023 op Netflix is verschenen. Het verhaal draait om het personage Erin Carter, gespeeld door Evin Ahmad, een Britse lerares die met haar toegewijde echtgenoot Jordi en jonge dochter Harper in Barcelona woont.

Erin lijkt een normaal leven te leiden in Santa Alma, een denkbeeldige chique buurt aan de rand van de stad. Haar leven neemt echter een onverwachte wending wanneer ze betrokken raakt bij een gewelddadige overval in de plaatselijke supermarkt.

Ze slaagt erin om de overvallers te stoppen, maar dit roept vragen op bij haar dochter. Wanneer één van de overvallers beweert haar te herkennen, begint Erins leven langzaam uit elkaar te vallen.

Nu moet ze vechten om haar naam te zuiveren en haar gezin te beschermen, maar twijfels rijzen: is ze wel echt wie ze beweert te zijn? De hoofdrollen worden vertolkt door Evin Ahmad als Erin Carter, Sean Teale als Jordi, Indica Watson als Harper, en Denise Gough als Lena.

Kijkers zijn positief over de serie en bevelen hem aan anderen aan: “Uitgekeken in 1 dag echt top”, “Echt wel goed!”, “Efkes afgewacht maar intussen enthousiast”.