Razend populaire Vlaams-Nederlandse serie op nummer 1 verrast Netflix-kijkers 

door: WVDS
Knokke Off Pommelien Thijs serie Netflix
Afbeelding bron: VRT

Een nieuwe Vlaams-Nederlandse serie maakte enkele weken geleden zijn debuut op Netflix Nederland. En nog steeds staat hij op de hoogste plaats in de Netflix top 10 van series.

“Super leuke serie! Kon niet stoppen met kijken” en ““Erg goed, spannend ook”, zo vatten enkele fans de serie samen.

We hebben het dan over de razend populaire 'Knokke Off'. Een fictieve Vlaams-Nederlandse televisieserie die het leven volgt van een groep jonge twintigers die hun zomer doorbrengen in Knokke. 

Knokke off
Afbeelding bron: Netflix

Het verhaal van 'Knokke Off' draait in hoofdzaak om twee twintigers: Louise Basteyns, gespeeld door de getalenteerde Pommelien Thijs, en Alexandre 'Alex' Vandael, vertolkt door Willem De Schryver. Ze spelen beiden de rollen van welgestelde tieners.

Samen met hun vriendengroep willen ze een zorgeloze zomer beleven in het luxueuze Knokke. Ondanks hun extravagante feesten en weelderige levensstijl, voelen ze de druk van hun ouders om te voldoen aan hoge verwachtingen.

De druk is iets waar de jongeren mee moeten leren omgaan. Ze raken verstrikt in hun zoektocht naar echte vriendschap, liefde en vooral hun eigen identiteit.

Wanneer Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver) hun wereld binnenkomen, wordt alles op zijn kop gezet en gaan zij op zoek naar de waarheid achter de maskers.

Kijkers zijn dolenthousiast en sommigen waren zelfs heel aangenaam verrast: “Verrassend goed! Echt genoten, hoop op een tweede seizoen”.

De roep om een tweede seizoen wordt ook alsmaar luider. “Deze was echt heel spannend en leuk. Ik hoop ook op een 2e seizoen!”