Reis in Marokko wordt parcours vol hindernissen voor Lize Feryn en Aster Nzeyimana

door: ASX
Lize Feryn en Aster Nzeyimana
Afbeelding bron: VTM

Showbizzkoppel Lize Feryn en Aster Nzeyimana geniet momenteel van een zorgeloze vakantie in Marokko. Al is zorgeloos hier misschien niet geheel op zijn plaats. De twee ondervonden namelijk enkele akkefietjes in het Noord-Afrikaanse land.

Het sportanker en Vlaamse model trokken vandaag met de auto van Marrakesh naar Essaouira. Die rit verliep echter niet zonder slag of stoot. Aan de péage liep het een eerste keer mis. “We staken mijn visakaart in de verkeerde gleuf”, laat Lize weten.

Gevolg: de visakaart van de actrice kwam vast te zitten. Aster ondernam tevergeefs enkele pogingen om de kaart van zijn vriendin weer los te peuteren. Alsof dat nog niet erg genoeg was, werden de twee even later ook staande gehouden door de politie.

“We reden 6 km/h te snel”, schrijft Lize. Het gevolg laat zich raden: een boete voor het showbizzkoppel. Gelukkig laten de twee het niet aan hun hart komen. “De bestemming en vooral onze nieuwe vrienden maakten alles goed”, schrijft Lize bij een filmpje waar ze vergezeld wordt door enkele lokale katten. Eind goed, al goed!

Lize Feryn
Afbeelding bron: Instagram @lizeferyn