Rik Verheye 'verontwaardigd' nadat Niels Destadsbader hem beledigt bij Ella Leyers

door: COS
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Photonews

Niels Destadsbader was dinsdag te gast bij Ella Leyers in 'De Ideale Wereld'. Niels had zijn goede vriend Rik Verheye - tevens Ella's vriend - een beetje beledigd. 

Niels Destadsbader en Ella Leyers hadden het onder meer over wat ze zouden doen bij een inbraak. Niels grapte dat Rik Verheye waarschijnlijk zou blijven doorslapen. "Of is Rik een held?", vroeg hij zich af. Rik liet Niels' uitspraak niet zomaar passeren.

Aan het einde van de show heeft Rik - mét bivakmuts - plaatsgenomen in het publiek. Hij richt zich tot Niels. "Die insinueerde daarstraks dat meneer Verheye bij een mogelijk inbraak bij mevrouw Leyers gewoon zou verder slapen, echt een flapdrol is, een lafbek eigenlijk", klinkt het.

"Wel ik kan je zeggen, meneer Destadsbader: ik ben onlangs bij mevrouw Leyers thuis geweest aan de voet van het bed en het is wel degelijk waar wat u zegt. Meneer Verheye is absoluut een flapdrol, een lafbek", zegt hij. "Nee, Destadsbader!", roept Rik plots, nadat hij zijn bivakmuts afzet.

"Da's gemakkelijk, hè maat. Dat doen we niet meer, mekaar belachelijk maken op nationale tv. Ik zit godverdomme boven te werken, een reeks aan het schrijven, Nonkels 2, binnenkort op tv. Ze komen naar mij: 'Weet je wat hij zegt? Het is een doetje, het is een lafbek.'"

"Ik wist van niks. Dat gaan we niet meer doen, hè", klinkt het nogmaals 'verontwaardigd' bij Rik. "Wil je nog iets zeggen, Niels?", zegt hij vervolgens poeslief. "Still love you, baby", reageert Niels. "Still love you", klinkt het ook bij Rik.