Rik Verheye zwijgt niet langer over pijnlijke relatiebreuk met Ella Leyers: "Alles gebeurt met een reden"

door: STG
Rik Verheye
Afbeelding bron: Photonews

Rik Verheye is intussen al een tijdje single. In februari kwam er een einde aan zijn relatie met Ella Leyers.

Dat de relatie van Rik Verheye en Ella Leyers erg snel van start ging was duidelijk. In februari lieten ze weten terug elk hun eigen weg te gaan.

“We gaan er niet verder over communiceren en willen ons concentreren op ons werk”, klonk het in Het Laatste Nieuws. In Nina laat Rik zich intussen wel uit over de breuk.

"Ik heb meer rust gevonden. Een avondje alleen in de zetel zitten? No way dat ik dat vroeger gekund zou hebben. Maar ik kan nu intens gelukkig zijn om naar hier te rijden, wetende dat er niemand is”, klinkt  het.

Een nieuwe liefde is nog niet aan de orde. "Klopt, maar wat niet is, kan nog komen”, denkt Rik erover. “Alles gebeurt met een reden", bedenkt hij zich. Hij heeft dan ook veel geleerd uit zijn relatie met Ella.

"Ik weet wat ik nodig heb. Pas als je goed kan zijn met jezelf, kan je ook goed zijn met anderen. Aan introspectie doen, stilstaan en tegelijk voelen dat je vooruitgaat: dat is belangrijk, weet ik nu. Ik heb beseft dat ik echt álles heb om gelukkig te zijn", besluit hij.