Rivaliteit en drama te over in gloednieuw seizoen van beachserie op Netflix: Ontdek wat er allemaal staat te gebeuren

door: WVDS
Surviving Summer Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

De beachserie Surviving Summer is toe aan een tweede seizoen. En het belooft alvast opnieuw een verhaal te worden vol dromen maar ook drama.

Een jaar geleden maakte Summer Torres de beste vrienden die ze ooit had gehad en bloeide de romance op met Ari Gibson. Geïnspireerd door die magische tijd in Shorehaven is Summer constant aan het surfen in de onvergeeflijke golven rond Rockaway Beach, New York. 

In het tweede seizoen heeft Summer een nieuwe droom, terugkeren naar Shorehaven en een carrièresurfer worden, net als haar Aussie-vrienden. Summer's moeder, Margot, zegt eindelijk ja tegen een trip down under, maar deze keer komt ze om haar onvoorspelbare dochter in de gaten te houden.

Poppy, Bodhi en Marlon zijn blij dat Summer terug is, hoewel Ari's gevoelens gecompliceerder zijn. Maar niemand kan het geloven als Summer aankondigt dat ze in het staatsteam wil komen en net als zij mee wil doen aan de nationale kampioenschappen.

Hun kaken vallen opnieuw open als Summer midden in de try-outs een finale crasht en uit haar dak gaat. Ze is niet alleen goed, ze is een kanshebber. Het probleem is dat als Summer op wonderbaarlijke wijze in het team komt, ze ook een aartsvijand van de teamcaptain maakt - Ari's nieuwe vriendin, Wren.

Dit gloednieuw tweede seizoen wordt gelanceerd deze vrijdag op 15 september. Zeker dat iedereen die dit bekijkt, zal genieten van zon, zee, strand en tienerdrama. Laat ons weten wat je ervan vindt.

Tags