Ruth Beeckmans beleeft bijzonder moeilijke dag en deelt aangrijpend bericht

door: STG
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: Play4

Ruth Beeckmans laat stilaan meer van zich horen. Sinds het onverwachte overlijden van haar partner verdween ze even uit de schijnwerpers.

De voorbije maanden waren voor Ruth Beeckmans erg emotioneel. In april van vorig jaar moest ze onverwachts afscheid nemen van haar partner Gary na hartfalen.

Intussen gaat het stilaan beter. In een interview met Het Laatste Nieuws liet ze eerder al weten dat onder andere haar kinderen haar redding zijn. "Je hebt natuurlijk je kinderen en die zijn je redding. Want ook al voel je dat je eigenlijk ten onder gaat, je kán dat niet", klonk het.

"Twee weken nadat het gebeurd was, had Charlie-Sue schoolfeest, ze moest optreden en wou graag meedoen. Het was te vroeg, maar je gunt je kind die ouder in het publiek dus wat ga je doen? Op de zetel liggen? ‘Schatje, mama kan niet?’ Nee, je gáát. Ik ben, erna, thuis helemaal ingestort."

Ook nu deelt Ruth een aangrijpend bericht op Instagram. "Happy Birthday daddy in the sky", schrijft ze bij een foto van zichzelf met haar twee kinderen en een dessertbordje.

InstaRuthBeeckmans14012023.jpg
Afbeelding bron: Instagram @ruthbeeckmansofficial