Ruth Beeckmans heeft prachtige woorden voor haar dochters na overlijden van haar partner

door: STG
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: VTM

Eén jaar geleden sloeg het noodlot toe voor Ruth Beeckmans. Ze moest onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary.

In april van vorig jaar moest ze onverwachts afscheid nemen van haar partner Gary na hartfalen. Intussen gaat het stilaan beter, al is ze nog steeds een gebroken vrouw.

In een interview met Story praat de presentatrice en actrice openhartig over haar redding: dochters Cobey-Mae en Charlie-Sue. Ze heeft er enkele leuke dagen opzitten in Disneyland Parijs.

"Ze heeft er echt nood aan om eens alle aandacht van mama voor zich alleen te hebben. Je mag niet vergeten dat zij lang enig kind is geweest", zegt Ruth. "Ze stond 6,5 jaar in het middelpunt van de belangstelling voor ze de aandacht moest delen met Cobey-Mae. Dat gaat niet altijd zonder problemen", aldus Ruth. 

Het overlijden van Garry laat dan ook diepe sporen na. "Wat er gebeurd is, heeft ons als gezin enorm getekend. We gaan het de rest van ons leven samen moeten dragen en het zal ons ook altijd dicht bij elkaar brengen", weet Ruth.

"Het is een verlies en verdriet dat alleen wij met ons drietjes op die manier zo goed kennen. Wij missen die grote bouwsteen van ons gezin. Elke dag merken we dat papa er niet meer is", klinkt het.