Ruth Beeckmans kampt met enorm schuldgevoel na overlijden van haar partner

door: STG
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: Play4

Vorig jaar in april sloeg het noodlot toe bij actrice Ruth Beeckmans. Haar partner kwam plots te overlijden aan hartfalen.

Vanavond kunnen we Ruth Beeckmans weer op het scherm zien. In het nieuwe programma helpt ze mensen trouwen die de liefde al bij elkaar gevonden hebben. Ze is dan ook weddingplanner van dienst.

In Het Laatste Nieuws geeft ze een update over hoe het nu met haar gaat. Zo vertelt ze onder andere over de lovende reacties op het programma. 

“Ik heb daar heel mooie reacties op gehad. Daarom wou ik het ook doen, om lotgenoten een hart onder de riem te steken", zegt ze. "Het is goed dat ze weten dat ze niet alleen zijn in dat geval. Je wéét natuurlijk dat je niet de enige bent, maar als iemand bekend daarover vertelt, doet dat wel goed, heb ik gemerkt.”

De actrice vertelt ook openhartig over haar schuldgevoel telkens als ze lacht. "Bij elke lach die er is, wil je uitschreeuwen: ‘Je weet toch hoe kapot ik nog ben!’", zegt Ruth.

"Da’s het moeilijkste: ik zal nooit helemaal herstellen, omdat Gary voor altijd weg is. Ik heb nog geen dag gehad zonder dat ik daar efkes door onderuitga. Ik zie hem in alles, grote en kleine dingen, in de kinderen", besluit ze.