Sarah Puttemans heeft groot nieuws over toekomst met Viktor Verhulst

door: COS
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is al drie jaar samen met Viktor Verhulst. Ze leerden elkaar kennen in Frankrijk, nadat Gert Verhulst zijn zoon een voorzetje gaf.

Sarah Puttemans ging samen met haar ouders en een paar van hun vrienden, waaronder Gert Verhulst en Ellen Callebout, iets eten in Frankrijk. Gert vertelde dat zijn zoon een dag later ook zou arriveren en liet Viktor contact opnemen met Sarah.

De rest is geschiedenis. Na enkele maanden daten maakten Sarah en Viktor hun relatie in oktober van 2020 officieel. Drie jaar later zijn ze nog steeds heel gelukkig samen. Ze spenderen zoveel mogelijk tijd bij elkaar, maar wonen nog niet samen. 

"Ik ben eigenlijk veel bij Viktor thuis. Hij woont in Antwerpen, ik woon nog thuis bij mijn familie", vertelt Sarah bij de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'. "Ik pendel eigenlijk heel erg veel, omdat ik heel veel van mijn content ook shoot in Antwerpen. Dus ik combineer dat."

Maar dat zal Sarah niet lang meer volhouden. "Na verloop van tijd is dat voor mij wel niet meer haalbaar om te blijven pendelen met het verkeer van tegenwoordig", zegt ze. Dus zijn er wel plannen om te verhuizen. "Zeker en vast", besluit ze.