Sarah Puttemans moet tranen verbijten door Viktor Verhulst: "Ik word gewoon weer emotioneel"

door: COS
Sarah Puttemans en Viktor Verhulst
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst gaan een lastige periode tegemoet. Ze zullen elkaar deze zomer een stuk minder vaak kunnen zien.

"Ik heb een iets minder goede morgen", begint Sarah Puttemans haar nieuwste vlog. "Ik ben Vik vanochtend gaan moeten afzetten aan de luchthaven en ik word gewoon weer emotioneel", zegt Sarah, terwijl ze haar tranen probeert te verbijten.

"Dus Vik is vertrokken voor zeven weken naar 'Love Island'. Superrot. Gewoon rot. Ik moet stoppen met zo emotioneel te doen. Heel raar. Voor diegenen die long distance relationships hebben: proficiat, want ik zou het echt niet kunnen", geeft Sarah toe.

Sarah heeft het er vooral moeilijk mee, omdat ze normaal veel tijd met elkaar doorbrengen. "Ik ga met mijn familie op vakantie deze week en ik wou gewoon heel graag dat hij erbij kon zijn, maar dat gaat dus niet nu. Da's echt heel jammer. Voor hem is dat ook niet zo leuk, want hij moet nu heel de zomer werken."

Maar Sarah is wel blij voor haar vriend. "Want hij doet dat ieder jaar goed. Viktor is gewoon een super-, toppresentator. Ik geloof echt dat hij het goed gaat doen. Ik ga ook elke aflevering kijken, want ik ben echt superbenieuwd. Ik denk wel dat de tijd echt snel gaat gaan. Ik ga hem daar ook bezoeken, dus komt zeker in orde", aldus Sarah Puttemans.