Sarah Puttemans onthult het over relatie met Viktor Verhulst: "Toen is de vonk overgeslagen"

door: COS
Viktor Verhulst - Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans mag zich al anderhalf jaar de vriendin van Viktor Verhulst noemen. Ze leerden elkaar kennen in de zomer van 2020 in Frankrijk.

Sarah Puttemans vertelde eerder al in een vlog hoe ze Viktor Verhulst had leren kennen. Dat was toen Viktor bij een strandbar in Frankrijk iets met gemeenschappelijke vrienden van Sarah was. Bij Pieterjan en Jeff van Supercontent vertelt Sarah hoe de relatie tot stand kwam.

"Mijn ouders kenden Gert Verhulst en Ellen Callebout al", vertelt Sarah. "Toen zei Gert dat zijn zoon ook naar Frankrijk zou komen. Maar ik kende Viktor echt helemaal niet", bekent de influencer.

"Ik moet gewoon zeggen dat ik niet echt fan was van Viktor. Ik zeg dat ook gewoon eerlijk tegen hem. Ik heb nooit zoiets gehad van: 'Nu komt Viktor Verhulst op tv, ik ga kijken.'"

Sarah en Viktor raakten aan de praat bij de Franse strandbar, maar ze werden niet meteen een koppel. "Ik word niet heel snel verliefd", bedenkt Sarah zich. Na drie maanden vertrok Viktor voor zeven weken naar 'Love Island'. "Dan heb ik zo wat een klik gemaakt van 'ik mis die wel'. En na 'Love Island' is de vonk overgeslagen."

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws