Sarah Puttemans over haar vriend Viktor Verhulst: 'Of we gaan samenwonen?'

door: COS
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is aan de slag als influencer. Daarnaast heeft de knappe Leuvense al bijna twee jaar een relatie met Viktor Verhulst.

Sarah Puttemans maakt sinds het einde van 2021 wekelijkse vlogs. Daarin krijgen we vaak verschillende locaties te zien. De meeste beelden worden echter gemaakt bij Sarah thuis of in het tweede verblijf in Knokke. Ze woont nog bij haar ouders.

"Gewoon omdat ik heel graag bij mijn familie ben", legt Sarah uit aan HLN. "Mijn familie betekent echt heel veel voor mij. Ik zou het moeilijk vinden om alleen te gaan wonen. Ik denk dat dat niet meer gaat gebeuren."

Alleen ziet ze zichzelf niet meer gaan wonen, maar wel met haar wederhelft natuurlijk. "Ik denk dat ik misschien ooit wel met Viktor ga samenwonen binnenkort." Maar Sarah is niet gehaast om officieel met Viktor samen te gaan wonen. "Voorlopig blijf ik nog thuis wonen."

Als het moment zich toch aandient, dan zal er een keuze moeten gemaakt worden. Sarah woont namelijk in de regio Leuven en Viktor in Antwerpen. "Maar ik denk wel dat ik later tegen de kant van Antwerpen wil gaan wonen", besluit Sarah.