Showbizzwatcher vraagt het zich af: “Is dit de doodsteek voor ‘Big Brother’?”

door: WVDS
Salar Big Brother winnaar 2022
Afbeelding bron: Play4

Eind maart verliet Salar als winnaar het ‘Big Brother’ experiment. Het leverde hem maar liefst 70.000 euro op. Maar misschien is hij daarmee wel de laatste winnaar van ‘Big Brother’.

Onze showbizzwatcher vertelt dat er heel wat onduidelijkheid heerst over het voortbestaan van ‘Big Brother’. “Het programma heeft In België, maar vooral in Nederland te maken met kelderende kijkcijfers.”

Het zou volgens haar wel een optie zijn dat Vlaanderen zijn eigen versie krijgt van het programma. Spelbreker van dat idee zouden de kosten kunnen zijn. “Dit jaar werd al besloten om de livestreams elk half uur te onderbreken voor een reclameblok”, verduidelijkt Chloë.  

En in Nederland lijkt de doodsteek voor het programma al gegeven te zijn, want daar hebben ze al een oproep gelanceerd voor een nieuwe realityreeks. “Onlangs werd het programma ‘Een Jaar Van Je Leven’ aangekondigd.”

“En dat doet toch wel erg aan 'Big Brother' denken. 40 deelnemers strijden daarin een jaar lang voor een geldprijs van 1 miljoen euro. Een beetje Big Brother Extreme dus.”

Benieuwd wat onze Showbizzwatcher nog meer heeft opgemerkt, bekijk dan onderstaande video.

Tags