Sterren Emma Stone, Justin Theroux en Jonah Hill zorgen voor unieke kijkervaring op Netflix

door: WVDS
Maniac Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een scifi serie waarin Emma Stone en Jonah Hill een band krijgen en zich aanmelden om mee te doen aan een medische experiment. Het wordt spannend en met momenten grappig. Wij stellen deze serie graag aan jullie voor. Veel kijkplezier!

Maniac speelt zich af in een wereld die een beetje lijkt op onze wereld, in een tijd die veel lijkt op onze tijd en vertelt het verhaal van Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill), twee vreemden die elk om hun eigen redenen worden aangetrokken tot de late stadia van een mysterieuze farmaceutische proef. 

Annie is ontevreden en doelloos, gefixeerd op gebroken relaties met haar moeder en haar zus. Owen, de vijfde zoon van rijke New Yorkse industriëlen, worstelt al zijn hele leven met een omstreden diagnose van schizofrenie. 

Geen van beide levens is goed terechtgekomen en ze gaan in op de belofte van een nieuwe, radicale farmaceutische behandeling met een reeks pillen waarvan de uitvinder, Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux), beweert dat ze alles aan de geest kunnen repareren.

Het aanbod lokt hen en tien andere vreemdelingen naar de faciliteiten van Neberdine Pharmaceutical and Biotech voor een driedaagse medicijntest die, zo wordt hen verzekerd, zonder complicaties of bijwerkingen al hun problemen voorgoed zal oplossen.

Maar zoals meestal in series en dus ook bij Maniac, lopen de dingen niet zoals gepland. Je kan 10 afleveringen lang genieten van dit bijzondere verhaal. Kijkers zijn zeer lovend.

"Absoluut ongelooflijk. Geestverruimende thriller met een heel mooi einde. Elke aflevering onthult meer en meer van wat er aan de hand is."

"Gisteren de serie afgerond en man wat een ervaring!"

"Kon niet stoppen met kijken wat een fantastische serie."

Tags