An Swartenbroeckx heeft erg droevig nieuws over haar gezondheid met zware gevolgen

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

An Swartenbroeckx kennen we nog van haar rol als Bieke in 'F.C De Kampioenen'. De actrice heeft nu bijzonder droevig nieuws over haar gezondheid.

In totaal zorgde An Swartenbroeckx samen met de bekendste voetbalploeg 21 jaar lang voor heel wat komische avonturen. De kijkcijfers van de herhalingen bewijzen dat het programma nog steeds populair is bij jong en oud.

Na het overlijden van Johnny Voners heeft de voltallige cast beslist definitief een einde te maken aan de reeks. Intussen is van acteren dan ook geen sprake meer. In Story laat An weten dat ze samen met haar man Guido een huis kocht in Andalusië. 

Maar in datzelfde interview deelt ze ook bijzonder triest nieuws. Het gaat bijzonder slecht met haar gezondheid. Dat heeft ook zware gevolgen voor haar professionele activiteiten. Zo vertelt ze dat ze nooit meer zal kunnen acteren.

"Dat gaat niet meer met mijn stem. Nu klink ik oké, maar mijn stem is kapot. Er zit een tremor op die ritmische veranderingen in volume en toonhoogte veroorzaakt, waardoor het lijkt alsof ik zenuwachtig ben of in tranen ga uitbarsten, terwijl ik de gelukkigste mens ter wereld ben”, klinkt het.