Tanja Dexters klapt uit de biecht over schoonmoeder: "Nog steeds niet aanvaard"

door: STG
Tanja Dexters
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters wist enkele weken geleden iedereen te verbazen met verrassend nieuws.  Ze trouwde ze in het grootste geheim met haar vriend Michael in Durbuy. Al lijken er nu wel donkere wolken boven het huwelijk te hangen.

In een openhartig gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt Tanja Dexters over haar huwelijk. Tanja is samen met Michael Peeters, maar daar is niet iedereen even blij mee.

“Michael had al meermaals laten horen dat hij graag wilde trouwen, maar ik zag een huwelijk altijd als het contract van de duivel,” lacht Tanja in de krant. “Ik durfde de stap nooit te zetten uit angst dat er iets zou veranderen aan een relatie", begint ze haar verhaal.

Toch zou Tanja graag één ding anders zien. Haar schoonmoeder wil het huwelijk niet bijwonen. “Ze heeft nooit kunnen aanvaarden dat Michael en zijn ex uit elkaar zijn gegaan”, vertelt Tanja. “

Ze is van het idee dat je moet samenblijven als je een kind samen hebt. Kort na hun breuk zijn Michael en ik beginnen daten maar zij denkt dat onze romance al veel langer bezig was, wat totaal niet waar is."

"Ze heeft een bepaald beeld van mij en voor haar is er blijkbaar geen weg meer terug. Jammer dat ze mij de kans niet geeft om haar te leren kennen. Het zit blijkbaar heel diep. Dat ze mij niet goedkeurt, heeft Michael ervan weerhouden me eerder ten huwelijk te vragen", bedenkt ze zich.