Tanja Dexters krijgt harde kritiek uit onverwachte hoek: "Voldoet niet aan de verwachtingen"

door: STG
Tanja Dexters
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters wist enkele maanden geleden de aandacht van haar volgers te trekken. Ze besloot om te beginnen met een 'OnlyFans'-account. Intussen is de ex-Miss België gestopt met haar activiteiten.

Wat begon als een sprookje, eindigde voor Tanja Dexters op een wel erg drastische manier. Half september besloot de ex-Miss België dan toch om haar activiteiten op 'Only Fans' stop te zetten.

“Ik had er veel zin in, maar ik kan niet aan de verwachtingen van mijn abonnees voldoen. Ze zijn uit op seksueel getinte foto’s, terwijl ik had gehoopt dat ik meer kon laten zien dan alleen sensuele foto’s”, klonk het toen.

Volgens andere modellen op 'Only Fans', moet Tanja het vooral anders aanpakken, wil ze succes boeken in de toekomst. Mensen die naar OnlyFans surfen, zijn op zoek naar seksueel getinte foto’s. Er zijn zoveel meisjes die volledig naakt gaan, dus als je veel volgers wilt, moet je echt iets speciaals doen om op te vallen", klinkt het in de krant. “

Als je succesvol wilt worden op OnlyFans met alleen maar sensuele foto’s, moet je al de status van een Amerikaanse celebrity hebben", besluit Jada Sparks nog.