Tanja Dexters maakt komaf met kwade roddel: "Kan niet met centen gaan lopen"

door: STG
Tanja Dexters
Afbeelding bron: Photonews

Er is al veel gezegd en geschreven over het nakende huwelijk tussen Tanja Dexters en handelaar Michael Peeters. Er doen dan ook wat roddels de ronde over het huwelijk.

Tanja Dexters maakte enkele weken geleden bekend dat ze in het huwelijksbootje stapt met Michael Peeters. Op 18 juni gaven ze elkaar al het jawoord tijdens een ceremonie in Durbuy.

Die mooie dag wordt nu overschaduwd door kwatongen die beweren dat Tanja alleen maar trouwt om de centen van Michael. In Het Laatste Nieuws zet ze dan ook de puntjes op de i.

“Michael en ik trouwen met een huwelijkscontract. Dat zorgt ervoor dat ik niet met al zijn geld kan gaan lopen", klinkt het. "Als Michael iets zou overkomen, zal alles naar zijn zoon gaan. Natuurlijk geeft een huwelijk mij zekerheid."

"Ik wil niet op straat belanden als ik alleen kom te staan. Een huwelijk gaat om elkaar graag zien en voor elkaar zorgen. Maar ik zal niet rijk zijn als hem morgen iets overkomt, dat is ook de bedoeling niet. Het contract is op de juiste manier samengesteld", klinkt het.