Tanja Dexters weet niet wat haar overkomt nadat ze alweer een pv in de bus krijgt

door: STG
Tanja Dexters
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters is helemaal terug. Na een scheiding, rechtszaken en schandalen is ze helemaal klaar om de draad weer op te pikken.

Tanja Dexters heeft er heel wat turbulente jaren opzitten. In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt ze openharig over haar leven vol drank en drugs, rechtszaken, haar liefdesleven en rijverbod.

Vorig jaar werd Tanja nog door de politierechtbank veroordeeld tot een rijverbod van zes maanden. “Ze moet eerst bewijzen dat ze lichamelijk én geestelijk in staat is om te rijden”, klonk het toen. Die uitspraak kwam er nadat ze een ongeval met vluchtmisdrijf had veroorzaakt. Een beslissing die op een zure nasmaak kan rekenen, zo blijkt nu. 

"Na mijn veroordeling dacht ik dat ik zes maanden rijverbod had gekregen, maar blijkbaar hebben mijn advocaat en ik dat fout geïnterpreteerd. Recent werd ik zogezegd betrapt achter het stuur van een auto — dat was overigens iemand anders — en kreeg ik een pv in de bus. Daarin kreeg ik voor het eerst te lezen dat ik eigenlijk een levenslang rijverbod heb. Ik mag geen voertuig besturen tot 5 mei 2120, zelfs geen elektrische step.”