Tanja Dexters ziet haar bankrekening goed aandikken na debuut op 'OnlyFans': "Zal ik nooit spijt van krijgen"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Eerder deze week liet ze al weten dat ze momenteel ook te vinden is op 'OnlyFans'. 

Tanja Dexters kan tevreden terugblikken op haar eerste dagen op 'OnlyFans'. Intussen hebben zich al meer dan 200 mensen geabonneerd op haar profiel. Via het platform kunnen haar fans tegen betaling genieten van exclusieve content. Toch ging ze niet over één nacht ijs voor de lancering van haar account. 

"De eerste nacht na de lancering heb ik geen oog dichtgedaan”, vertelt ze aan het Laatste Nieuws. “Ik heb dan maar de Streamz-reeks over OnlyFans bekeken. Zo kon ik het medium beter leren kennen want ik moet nog veel ontdekken", klinkt het.

Tanja is geschrokken van haar omzet. "Ik geef toe dat het leuk is om bij elke nieuwe volger twintig dollar te verdienen. Eerst dacht ik om vijf dollar te vragen, omdat ik geen expliciete beelden prijsgeef, maar uiteindelijk kosten die professionele fotoshoots die ik moet organiseren ook veel geld."

Het is dan ook een grote uitdaging om abonnees warm te houden. "Maar als die afhaken, bijvoorbeeld omdat ze er meer van verwacht hadden, en ik krijg er volgende maand tweehonderd nieuwe volgers bij, zit ik nog altijd aan een maandbedrag van 3.500 euro. Hier zal ik nooit spijt van krijgen", besluit ze.