Tine Embrechts deelt sexy bikinifoto's vanop vakantie: "Seg hallokes!"

door: STG
tine embrechts
Afbeelding bron: VTM

Tine Embrechts geniet momenteel van vakantie. Op Instagram laat ze zich van een totaal andere kant zien dan we van haar gewoon zijn.

De zomervakantie staat stilaan voor de deur. Sommige mensen beslisssen dan ook om al vroeger op vakantie te gaan. Ook Tine Embrechts heeft de smaak te pakken.

"Happy Birthday to me. 48 jaar. Veel om op terug te blikken. Nog meer om naar uit te kijken", schrijft de actrice op Instagram.

"Soms is het nú meer dan genoeg. Zeker als je er even een paar daagjes tussenuit kan en op een wondermooie plek omringd wordt door een stel prachtige vrouwen.", klinkt het.

Ze onthult ook welke activiteiten ze allemaal onderneemt. "Heerlijke flauwe cadeautjes, naaktzwemmen, fotoshoots waar je je rug helemaal krom voor trekt (en daarna als een pudding in elkaar zakt), spelen met de palletjes op het strand, wandelen, bier en krabbenpoten. Het is gewoon een perfecte dag", besluit ze.

Heel wat volgers feliciteren haar ook met haar verjaardag. "Seg Hallokes", "Dikke proficiat" en "Hieperdepiep Hoera", klinkt het onder meer in de reacties.