Trakteer jezelf op een filmavond met de nummer 1 op Netflix: Coming of age film met heel wat schooldrama, Adam Sandler en familie

door: WVDS
You are not so invited to my bat mitzvah Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een film sinds kort met Adam Sandler. Een coming of age film met natuurlijk heel wat tienerdrama maar ook hilarische stukken. Zeker de moeite!

De film You Are Not So Invited to My Bat Mitzvah is op 25 augustus 2023 uitgebracht door Netflix en staat momenteel op nummer 1 in de Netflix top 10 in België.

"Ik vind het geweldig dat hij zoveel van zijn familie houdt en ze in al zijn films stopt! Wat een geweldige familie!!! Go Team Sandler!"

You are not so invited to my bat mitzvah is een Amerikaanse komedie-dramafilm uit 2023, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2005. 

De film gaat over Stacy Friedman, een meisje dat droomt van haar bat mitswa, maar haar plannen raken in de war door een populaire jongen. 

Een jongen waar zij en haar beste vriendin Lydia verliefd op zijn. De film is geregisseerd door Sammi Cohen, geschreven door Alison Peck en geproduceerd door Adam Sandler. 

De hoofdrolspelers in You Are Not So Invited to My Bat Mitzvah zijn Sunny Sandler (Stacy), Samantha Lorraine (Lydia), Idina Menzel (Bree, Stacy’s moeder), Jackie Sandler (Gabi, Lydia’s moeder) en Adam Sandler (Danny, Stacy’s vader). 

Adam Sandler speelt in de film met zijn echte vrouw en dochters. Zijn vrouw Jackie Sandler speelt een schoolmoeder, en zijn dochters Sadie en Sunny Sandler spelen zijn filmdochters Stacy en haar zus. 

Het is niet de eerste keer dat Adam Sandler met zijn familie samenwerkt in een film. Zijn dochters hebben al rollen gehad in verschillende films van hun vader, zoals Pixels, Jack and Jill en Grown Ups.

“Absoluut een geweldige film. Hilarisch en zo on point. De familie Sandler is perfect.”

"Wauw, cool, ik wist niet dat deze film op Netflix stond, ik ga hem zo snel mogelijk kijken. Ik wacht er al heel lang op om deze te kijken."

Tags