Trending film op Netflix verovert alle harten in no-time: "Zo'n leuke film, echt van genoten!"

door: WVDS
Love at first sight Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Sinds 15 september staat er een leuke romantische film beschikbaar in de bibliotheek van Netflix. Heb jij zin om na een werkdag even weg te dromen en je hoofd even helemaal leeg te maken, dan moet je zeker deze film opzetten en knus onder een dekentje gaan zitten.

Nadat ze haar vlucht van New York naar Londen heeft gemist, ontmoet Hadley (Haley Lu Richardson) Oliver (Ben Hardy) tijdens een toevallige ontmoeting op het vliegveld in de film LOVE AT FIRST SIGHT.

Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. 

Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelgenoten veranderen in zielsverwanten?

LOVE AT FIRST SIGHT is een charmante romantische komedie van de producenten van de To All The Boys-franchise, gebaseerd op de razend populaire roman The Statistical Probability of Love at First Sight van Jennifer E Smith. 

Met Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Jameela Jamil, Rob Delaney, Dexter Fletcher en Sally Phillips in de hoofdrollen, herinnert de film je eraan dat timing alles is en dat ware liefde op de meest onverwachte plaatsen gevonden kan worden.

"Zo'n leuke film, echt van genoten!"

"Een leuke ontspannende film. Cheesy... ja."

"Hartverwarmend en luchtig om naar te kijken..."

Tags netflix film