Trisha haalt fel uit naar de weduwe van haar ex: “Ignace Crombé draait zich om in zijn graf”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Op 9 augustus verloor ‘missmaker’ Ignace Crombé de strijd tegen pancreaskanker. De organisator van het ter ziele gegane ‘Miss Belgian Beauty’ werd slechts 65. Samen met zangeres Trisha kreeg de ondernemer uit Lauwe een dochter, Axelle, die nu de speelbal lijkt te worden in een gevecht tussen haar moeder en Nathalie, de laatste vriendin van wijlen Ignace.

Aanleiding van de vete tussen de twee dames zijn foto’s van Axelle, die zonder toelating van het meisje door Nathalie op social media gezwierd worden. “Ze post nu alle foto’s die ze destijds van Ignace en Axelle heeft genomen”, vertelt Trisha in Dag Allemaal.

“Axelle raakt er helemaal overstuur van”, gaat Trisha verder. “Iedereen weet dat Ignace er altijd op stond dat elk gepubliceerd beeld perfect was. Hij draait zich om in zijn graf als hij die foto’s zou zien die Nathalie online zet!”

Volgens Trisha is er maar één verklaarbare reden waarom de laatste verovering van Ignace dit doet; jaloezie. “Ze doet dat allemaal om mij te koeioneren. Ze is altijd jaloers geweest op de goede band die ik nog met Ignace had”, aldus Trisha.

De ex van wijlen Ignace Crombé haalde er de politie bij om de foto’s opnieuw offline te halen. “Ik viel helemaal uit de lucht toen de politie me vroeg om die foto’s te verwijderen. Ik had die enkel gepost als herinnering aan onze mooie momenten samen, want wij waren een hecht gezin”, verdedigt Nathalie zich. “Ik heb de foto’s dan maar verwijderd, ik wil geen olie op het vuur gieten", besluit Nathalie.