'Valerie De Booser en vriend Dirk De Witte uit elkaar'

door: COS
Afbeelding bron: Instagram

Valerie De Booser stelde ons enkele maanden na haar breuk met Koen Wauters voor aan de nieuwe man in haar leven. Het ging om Antwerpenaar Dirk De Witte.

Begin 2020 maakten Valerie De Booser en Koen Wauters bekend na een huwelijk van zestien jaar uit elkaar te gaan. Valerie viel enkele maanden later voor de charmes van vastgoedinvesteerder Dirk De Witte.

Nu lijkt het erop dat de relatie na bijna twee jaar is gestrand. Dat vernam TV Familie van enkele intimi na een cryptische nieuwjaarsboodschap op Instagram. "Een nieuw jaar is een nieuw begin. Behoud de glimlach, hou van het goede, gooi het slechte weg", lazen we aan het begin van het jaar.

Wat nog op een breuk wijst, is het feit dat een heleboel foto's van Valerie en Dirk samen verdwenen zijn op Instagram. Als ze uit elkaar zijn gegaan, zou dat als vrienden gebeurd kunnen zijn. Ze volgen elkaar immers nog steeds op sociale media.

Onlangs werd ook gefluisterd dat Zita Wauters een einde had gemaakt aan haar relatie met Ralph Cannie. Er werd namelijk plots geen enkele foto meer gepost. Net voor de feestdagen drukten Zita en Ralph die roddels de kop in door al kussend te poseren.