Van komedie naar 'The Godmother' van de onderwereld: Sofía Vergara als meedogenloze Griselda in nieuwe Netflix-serie!

door: WVDS
GRISELDA Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Sofía Vergara staat klaar om je te verrassen in de aankomende serie GRISELDA! In de trailer van dit opwindende drama, wordt de ervaren komiek (bekend van Modern Family) volledig getransformeerd tot La Jefa ("De Baas"). 

GRISELDA een verhaal over ‘The Godmother’ van de onderwereld

Vergara schittert als Griselda Blanco, de slimme en ambitieuze Colombiaanse zakenvrouw die opklom tot "The Godmother" van de onderwereld. Ze is niet alleen de ster van de show, maar ook de uitvoerend producent.

GRISELDA vertelt het ongelofelijke verhaal van een toegewijde moeder die een van de meest winstgevende kartels in de geschiedenis opbouwde. Volgens regisseur Newman is er geen enkele vrouw geweest die in de buurt kwam van de macht, rijkdom en het respect dat Griselda genoot.

"En geen enkele mensenhandelaar, vrouw of man, heeft ooit dezelfde angst opgewekt." Hij benadrukt dat Sofia Vergara, ondanks haar bekendheid als mooie en briljante komische actrice, perfect was voor de rol. "Ze is een natuurkracht en ik twijfel er niet aan dat ze alles kan bereiken waar ze haar zinnen op zet." 

"Ze was perfect voor de rol, niet alleen omdat ze, net als Griselda, een alleenstaande moeder is die vanuit Colombia met niets naar Amerika kwam en een imperium opbouwt, maar ook omdat het onverwachts was wat ze zou doen. Sofia wordt maar op één manier gezien, als een mooie en briljante komische actrice, maar ze is zoveel meer dan dat."

GRISELDA is een productie van de makers van NARCOS

Met de showrunner van NARCOS en NARCOS: MEXICO Eric Newman, samen met NARCOS-regisseur Andrés Baiz werden alle zes afleveringen van deze opwindende serie tot leven gebracht. 

Het creatieve brein achter de serie bestaat uit Doug Miro, Ingrid Escajeda, en Carlo Bernard. Samen met een getalenteerde cast, waaronder Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez, Juliana Aidén Martinez, Vanessa Ferlito en Carolina Giraldo, betreedt GRISELDA op 25 januari 2024 wereldwijd het Netflix-toneel.

Tags