Verborgen parel op Netflix die je absoluut moet zien: “Lang geleden dat ik nog zo'n knappe serie gekeken heb!"

door: WVDS
Atiye, The Gift, Netflix, serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een Turkse dramaserie die al de Netflix-kijkers onmiddellijk meesleept in een vrij spiritueel verhaal. Zeker de moeite om deze parel eens op te zoeken en te bekijken.

Kijkers vonden de 3 seizoenen tellende reeks heel goed gemaakt. “Heel verrijkende serie!” en “Echt goed”, lezen we online.

De serie 'Atiye' of 'The Gift' volgt het leven van een jonge en mooie schilderes genaamd Atiye, die een perfect leven leidt in Istanbul. Ze staat op het punt om haar eerste solotentoonstelling te openen, wat de kers op de taart lijkt te zijn.

Echter, haar perfecte leven neemt een drastische wending door een ontdekking in de oudste tempel op aarde, Göbekli Tepe. Een archeoloog genaamd Erhan stuit op een symbool in de ruïnes, een symbool dat Atiye op een zeer mysterieuze manier verbindt met Göbekli Tepe.

Vanaf dat moment wordt Atiye's leven volledig op zijn kop gezet, en begint ze aan een zoektocht om de geheimen van haar verleden te ontrafelen. Deze geheimen liggen verborgen in die oude ruïnes.

“Gezien, en is inderdaad een aanrader.”

"Ik vind het geweldig!!! Lang geleden dat ik nog zo'n knappe serie gekeken heb!"