Véronique De Kock misnoegd na verspreiding van fake naaktfoto's: "Tal van keren moeten uitleggen"

door: STG
Véronique De Kock
Afbeelding bron: VTM

Het moet vrijdag even schrikken geweest zijn voor Véronique De Kock en zeventien andere bekende Vlamingen. Op internet circuleren er naaktfoto's van onder meer Véronique De Kock, Jeniffer Heylen en CAMILLE.

Nu steeds meer gebruik gemaakt wordt van van artificiële intelligentie, duiken er almaar vaker fake beelden op. Zo circuleren er fake naaktbeelden op van onder meer CAMILLE, Jeniffer Heylen en Véronique De Kock. In totaal zouden zeventien bekende Vlamingen slachtoffer zijn.

Ook van Véronique De Kock doet een foto de ronde waarop ze topless poseert. “Ook bij mij gaat het om neppe foto’s”, zegt de voormalige Miss België in Het Laatste Nieuws. “Ik wist dat er meerdere foto's van mij circuleren en ik heb ze ook al meerdere keren doorgekregen.”

De ex-Miss België moet dan ook opboksen tegen heel wat commentaar. “Mensen gaan er echt van uit dat die echt zijn, en ik heb al tal van keren moeten uitleggen dat dat niet zo is”, vervolgt Véronique. “Het is heel jammer dat mensen zich daarmee bezighouden”, zegt Véronique verontwaardigd.