Verschrikkelijk voor hoogzwangere Frances Lefebure: "Constant pijn"

door: COS
Boris Van Severen en Frances Lefebure
Afbeelding bron: Instagram @franceslefebure

Frances Lefebure verwacht haar eerste kindje met echtgenoot Boris Van Severen. Frances is al plusmama van Boris' zoontjes.

Kort na zijn deelname aan 'The Masked Singer' als Hippo kon Boris Van Severen het heugelijk nieuws niet langer verzwijgen: hij zou opnieuw papa worden. We kwamen ook snel te weten dat het een zoontje wordt dat voor oktober is uitgerekend.

Op sociale media hield Frances haar volgers de afgelopen weken op de hoogte over haar zwangerschap. Die nadert nu echt wel haar einde. En dat merkt de actrice en presentatrice maar al te goed; de laatste loodjes wegen zwaar. 

"Dit is een no filter-selfie op een goeie dag. Eerlijk; de laatste weken zijn echt pittig, bekkeninstabiliteit en dus eigenlijk constant pijn, hormonen die alle kanten uitschieten, ik kan van alles wenen óf de slappe lach krijgen", zegt Frances op Instagram.

"En dan schieten basisdingen zoals me bijvoorbeeld mooi kleden of schminken er snel bij in. Maar wat wel makkelijker vol te houden is mijn huidverzorging, het is een automatisme geworden en iets wat ik nodig heb, dat me mentaal ook deugd doet", geeft ze toe.