Vlaams-Nederlandse nummer 1 van Netflix top 10 maakt kijkers laaiend enthousiast: “Alle afleveringen In 2 avonden gezien”

door: WVDS
Knokke Off Pommelien Thijs serie Netflix
Afbeelding bron: VRT

Sinds 19 juli heeft een nieuwe Vlaams-Nederlandse reeks zijn intrede gedaan op Netflix Nederland. Een week later staat de serie al op het hoogste schavotje in de Netflix top 10 lijst van series.

‘Knokke Off’ is een Vlaams-Nederlandse fictieve televisieserie die het leven volgt van een groep jonge twintigers die hun zomer doorbrengen in Knokke. In België haalt deze serie via VRT MAX al topkijkcijfers .

In de spannende serie 'Knokke Off' draait het verhaal rond Louise Basteyns, gespeeld door de getalenteerde Pommelien Thijs en Willem De Schryver als Alexandre 'Alex' Vandael, twee verwende twintigers uit welgestelde milieus.

In het prachtige Knokke willen Louise en Alex samen met hun vriendengroep een zorgeloze zomer vol luxe en extravagante feesten beleven. Echter, onder de oppervlakte voelen ze de druk van hun ouders om aan hoge verwachtingen te voldoen.

In 'Knokke Off' zien we hoe deze jongeren leren omgaan met die druk terwijl ze op zoek gaan naar echte vriendschap, liefde en hun ware identiteit. De komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver) zorgt voor een totale omwenteling en dwingt hen om de waarheid achter hun maskers te onthullen.

'Knokke Off' is een reeks waar intriges, vriendschap en zelfontdekking samenkomen. Het zorgt voor een onvergetelijke serieervaring in je huiskamer.

De reacties van kijkers liegen er niet om, iedereen is dolenthousiast over de reeks: “Top serie, de chemie spat er vanaf tussen Alex en Louise.”

“Hoop op een vervolg, vond het keigoed.”

“Top serie. Morgen de laatste 4 afleveringen bekijken.”

“Top serie! Alle afleveringen in 2 avonden gezien, super!”