Vlaamse bingetopper op Netflix die niet mag ontbreken op je kijklijst: “In 2 dagen uitgekeken”

door: WVDS
Rough Diamonds Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Het laatste jaar worden er ook heel wat films en series uit België en Nederland bij Netflix online geplaatst. Sommige krijgen zelfs wereldwijd erkenning.

Zo een serie is ‘Rough Diamonds’, een coproductie van Eén en Netflix met heel wat toptalent. Een reeks die zich veelal afspeelt in de joodse diamantwijk in Antwerpen 

‘Rough Diamonds’ is een spannende fictiereeks over een Joodse familie die actief is in de diamantsector in Antwerpen. De hoofdrolspeler is Kevin Janssens, die Noah Wolfson speelt.

Hij keert weer terug naar zijn orthodoxe familie voor de begrafenis van zijn broer. Jarenlang geleden besloot hij naar Londen te trekken en zijn geloof achter zich te laten. Ondertussen is er heel veel veranderd in zijn vroegere omgeving.

Hij probeert het familiebedrijf te redden van de ondergang, maar raakt verstrikt in een web van misdaad en intriges. Naast Janssens zijn ook Ini Massez, Robbie Cleiren, Marie Vinck en Els Dottermans te zien in deze prachtige film.

Veel kijkers bingen deze serie: “In 2 dagen uitgekeken, niet gedacht dat ik het zo goed ging vinden. Top acteerwerk! Spannend.”

Dat goede acteerwerk wordt door veel kijkers onderstreept: “Super geacteerd…top…”, “Je zat onmiddellijk mee in het verhaal. Topacteurs”, “Fantastische serie! Aanrader!”

Tags netflix