VRT-overstap kent grote gevolgen voor Aster Nzeyimana: 'Met pijn in het hart'

door: STG
Aster Nzeyimana.jpg
Afbeelding bron: Eén

Met zijn overstap van de VRT naar VTM zorgde Aster Nzeyimana voor een enorme verrassing. Een nieuw hoofdstuk in zijn carrière dat grote gevolgen heeft voor  andere opdrachten.

Na negen jaar heeft Aster Nzeyimana de VRT verlaten. Binnenkort gaat hij aan de slag bij de collega's van VTM. Daar zal hij onder andere de voetbalwedstrijden verslaan en 'The Voice Van Vlaanderen' presenteren.

"Ik ben heel blij dat ik mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, voortaan kan combineren bij VTM", zei Nzeyimana na zijn overstap in Het Laatste Nieuws.

Dat de presentator 'Extra Time' nu achter zich moet laten, was voor veel fans al pijnlijk, maar ook met de podcast '90 Minutes' moeten de fans het nu zonder hun favoriete host stellen.

"Aster stopt als host van '90 MINUTES'", klinkt het op het Instagramaccount. "Met pijn in het hart nemen we afscheid van een van de grondleggers van onze podcast. Hij miste in 3 seizoenen slechts 1 aflevering. Voor altijd een OG. Voor altijd ‘onzen Aster’!", staat er geschreven.