Waargebeurd verhaal lokt heel veel bekijks op Netflix: Liefdesdriehoek en een verkoold lichaam brengt heel wat geheimen naar boven

door: WVDS
Burning body netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Ben jij gek van waargebeurde verhalen. Een mysterie dat zich langzaam op het scherm ontvouwt, dan moet je zeker deze gloednieuwe serie op netflix bekijken.

Sinds 8 september kunnen kijkers deze serie streamen. Wij vertellen je er graag meer over.

Burning Body of El cuerpo en llamas is een Spaanse misdaadserie op Netflix. Gedurende 8 afleveringen komen kijkers alles te weten over een bijzondere moord op een politieman.

Mei 2017. De verkoolde resten van politieagent Pedro (José Manuel Poga) worden gevonden in een uitgebrande auto bij het stuwmeer van Foix in Barcelona. 

De ontdekking wekt al snel de interesse van het publiek, vooral wanneer het onderzoek een netwerk van giftige relaties, bedrog, geweld en seksuele schandalen aan het licht brengt. 

Daarbij zijn Pedro en twee collega-politieagenten betrokken: zijn partner Rosa (Úrsula Corberó) en haar ex-vriend Albert (Quim Gutiérrez).

Het verhaal volgt de gewelddadige en verhitte relaties tussen het slachtoffer en zijn potentiële moordenaars. Het lijkt erop dat een liefdesdriehoek faliekant afliep.

Burning Body is geregisseerd door Feroz Award genomineerde Jorge Torregrossa (Intimacy, La Vida Inesperada). De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Feroz genomineerde Úrsula Corberó, die we kennen van Casa de papel vertolkt een hoofdrol in de film. Daarnaast zien we ook nog Feroz en Gaudí genomineerde Quim Gutiérrez, en Feroz en Goya Award winnaar Eva Llorach.

Tags film