Wat goed! Siska Schoeters neemt verrassend besluit tijdens 'Zomerhit'

door: STG
Siska Schoeters
Afbeelding bron: VRT/Filip Van Roe

Siska Schoeters is ook dit jaar weer van de partij tijdens 'Zomerhit'. Binnenkort weten we wie Margriet Hermans mag opvolgen met 'Lekker Blijven Hangen'.

Wie zomer zegt, denkt ook aan de 'Zomerhit'. Ook dit jaar gaat Radio 2 op zoek naar een opvolger voor 'Lekker Blijven Hangen' van Margriet Hermans. In totaal werden er twintig artiesten genomineerd.

De komende vijf weken staat er dan ook heel wat op het spel. Ook morgen staat er weer een nieuwe uitzending gepland van de televisieshow. In 'De Zondag' verklapt Siska Schoeters hoe ze zich voorbereidt op de shows.

Het klinkt misschien wat schraal, maar ik ben gestopt met drinken”, vertelt ze in de krant. “Niet dat ik ervoor zo’n zatlap was, maar tijdens zo’n reeks shows streef ik naar nuchterheid. Ik slaap dan beter, waardoor ik me ook beter en frisser voel”, merkt Siska. “Vorig jaar heb ik dat trouwens ook zo gedaan.”

Ook het huishouden gaat makkelijker. "Een ordelijk huis zorgt ook voor een ordelijk hoofd. Als alleenstaande moeder is dat telkens een zotte puzzel om te leggen, maar ik heb alles momenteel prima geregeld”, besluit Siska.