Wereldwijde nummer 3: Fonkelnieuwe actieserie verovert zowel Belgische als Nederlandse Netflix-kijkers!

door: WVDS
Obliterated Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft er een frisse nieuwkomer bij - de serie  'Obliterated'. Deze bruisende, actievolle komedie, die deze week wereldwijd debuteert op #3 met maar liefst 7 miljoen views, heeft ook de harten van de Nederlandse en Belgische kijkers veroverd.

In beide landen heeft de 8-delige serie de top 5 van de Netflix top 10 bereikt. Als je nog niet bekend bent met deze sprankelende nieuwe film, laat me je dan even voorstellen.

'Obliterated' is een energieke actie-komedie, boordevol explosies, die het verhaal vertelt van een elite team van speciale strijdkrachten die een dodelijk gevaar voor Las Vegas moeten voorkomen. Een undercover missie op een zwembadfeestje in Las Vegas is niet wat je normaal gesproken zou verwachten, maar de helden van 'Obliterated' zijn ook allesbehalve typische overheidsagenten.

Deze nieuwe Netflix-komedie, geproduceerd door het dynamische trio achter Cobra Kai (Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Josh Heald), trapt af met een zonovergoten, door alcohol doordrenkt zwembadfeest in Drai's Dayclub. Maar zoals de sneak peek onthult, zijn sommige van de feestvierders niet wie ze lijken te zijn.

Ze maken eigenlijk deel uit van een multidisciplinair team van verschillende overheidsdiensten - CIA, Navy, NSA - die op zoek zijn naar een dodelijk nucleair apparaat dat de hele stad zou kunnen verwoesten. Het team bestaat uit Ava Winters (Shelley Hennig), Chad McKnight (Nick Zano), Trunk (Terrence Terrell), Angela Gomez (Paola Lázaro), Maya Lerner (Kimi Rutledge), Hagerty (C. Thomas Howell) en Paul Yung (Eugene Kim).

Na een wilde nacht vol drank, drugs en lust ontdekt het team echter dat de bom die ze hebben onschadelijk gemaakt nep was. Dus nu moeten onze bedwelmde helden, ondanks hun beperkingen, hun persoonlijke conflicten overwinnen, de echte bom zien te vinden en de wereld redden. Ja, op een typische dag voor onze niet-zo-typische helden van 'Obliterated'.

Tags netflix