William Junior en Amber uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ klaar voor volgende stap in relatie? Ze geven zelf het antwoord

door: WVDS
William Junior en Amber Diddens
Afbeelding bron: wvds

William Junior Dougan deed mee aan ‘Boer Zkt. Vrouw’. Hij koos voor Amber Diddens, maar verraste  heel kijkend Vlaanderen door tijdens het reüniemoment hun relatie te beëindigen.

Ze lieten elkaar een tweetal maanden los, maar kwamen toevallig op eenzelfde evenement elkaar terug tegen en beslisten om hun relatie toch nog een kans te geven. Vandaag zijn ze officieel een koppel.

“Ik denk dat alle momenten die we samen beleefden ervoor zorgden dat we dichter naar elkaar toegroeiden”, vertelt William Junior aan Showbizz24. “We hebben ook samen in verschillende situaties gezeten en dan leer je elkaar echt goed kennen.”

Voor Amber was het duidelijk dat haar gevoelens voor William Junior Dougan oprecht waren. Voor haar was hun reis naar Rome een kantelpunt. “Het was de eerste keer dat we samen naar het buitenland gingen.” 

“Ik had de week erna examens maar ik wist dat ik dat gewoon moest doen. Ik heb het gevoel dat daar toen iets veranderd is”, aldus Amber.

Gaan ze al een volgende stap zetten in hun relatie? “Alles op zijn tijd. Het is nog maar kort, pas sinds deze zomer. Het komt wel als het moet komen.” 

Op 23, 24 en 25 september organiseert William Junior op zijn ranch een indrukwekkend evenement met paarden en stieren en nog veel meer. Kijk HIER voor alle informatie.

Bekijk het volledige interview met boer William Junior en Amber via onderstaande video.