Yvonne Coldeweijer doet ontstellende onthulling over Yolanthe Cabaus nieuwe vlam: "Trapt er helemaal in"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Volgens heel wat showbizzkenners is het nu zeker: Yolanthe Cabau is samen met model Lentini Eersteling. Toch zijn velen er niet helemaal gerust in: de vraag is of Lentini wel te vertrouwen is.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer waarschuwde Yolanthe Cabau eerder deze week al voor het feit dat Lentini Eersteling een fervente vreemdganger is. Volgens haar is hij zelfs pas nog al zoenend met een andere vrouw gespot.

Op Instagram komt ze met nóg meer bewijs voor zijn ontrouw. Zo vertelt een van haar spionnen dat Lentini vroeger een deal had met een beveiliger in Club Rex, zodat hij steeds via de nooduitgang naar buiten en weer naar binnen mocht. "Ik zag hem over de hele avond zeker met vier chicks om de beurt binnen en buiten lopen."

Iemand anders beweert dat Lentini een meisje heeft ontmaagd, terwijl zei eigenlijk samen was met een van zijn beste vrienden. "Maar vanuit een heel betrouwbare bron heb ik vernomen dat hij tegenover Yolanthe doet alsof hij helemaal veranderd is sinds hij ayahuasca heeft gedaan."

Ayahuasca is een ceremoniële drank uit het Amazonegebied met sterke hallucinogene effecten. Yvonne Coldeweijer betwijfelt echter sterk dat de ervaring Lentini veranderd heeft. "Yo trapt natuurlijk helemaal in die 'spirit talk'", vreest ze.