Zangeres Anouk hakt drastische knoop door: "Daar wil ik geen onderdeel van zijn"

door: COS
The Voice of Holland
Afbeelding bron: Instagram @thevoiceofholland

De uitzendingen van 'The Voice of Holland' zijn opgeschort. Die beslissing werd genomen nadat er grensoverschrijdend gedrag zou hebben plaatsgevonden in het programma.

Jeroen Rietbergen, bandleider bij 'The Voice of Holland', deed al een bekentenis en trok zich terug. Ook coach Ali B werd beschuldigd. Die benadrukt echter zijn onschuld en zegt zeker te willen meewerken aan het onderzoek.

Anouk, die al jaren coach is bij 'The Voice of Holland', wou wachten tot de uitzending van 'BOOS' die in het teken zal staan van het misbruik, maar spreekt nu toch "Wat onwijs verdrietig en teleurstellend", zegt ze in een filmpje op Instagram.

Ze weet genoeg en neemt dan ook meteen een drastisch besluit. "Ik heb besloten dat ik niet meer terug wil komen bij 'The Voice'. Het is gewoon een corrupte bende", vindt de zangeres.

"Ik wil niet werken op een plek waar jarenlang een aantal mannen gewoon misbruik hebben gemaakt van hun positie en waar er bewust voor is gekozen om het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet. Dan heb je echt een structureel probleem. Daar wil ik geen onderdeel van zijn", aldus Anouk.