Zo leuk wat Katja Retsin te zeggen heeft over haar kinderen: "Nooit gedacht"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Katja Retsin vormt al heel wat jaren een koppel met acteur Jan Schepens. Samen hebben ze drie kinderen. Manou (17), Milla (14) en Mattisse (10).

Katja Retsin weet deze zomer wat te doen. Ze verzorgt de presentaties bij regionale televisiezenders zoals ROB TV, TV Oost en TV Limburg. In de zomermaanden trekt ze ook nog naar verschillende steden met 'Vlaanderen Muziekland'.

Ten huize Schepens-Retsin kan het er dan ook bijzonder druk aan toe gaan. "Het is een pittige zaak. Kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen enzovoort", zegt Katja in Het Laatste Nieuws.

"Ja, bij tieners zijn die toch een pak groter. Zoals bijna elk cliché klopt het wel degelijk. Maar alles bij elkaar valt het nog mee bij ons. De discussies gaan over de eerste liefjes, studiekeuzes, alleen op reis vertrekken, uitgaan. Ze krijgen een eigen persoonlijkheid, hé", klinkt het.

Ze heeft dan ook erg mooie woorden voor de kinderen. "Ze zijn alle drie anders, maar hebben allemaal de liefde voor het podium gemeen. Zingen, dansen, acteren. Het zit er bij alle drie in. We vinden dat fijn en herkennen ons in de dromen van onze kinderen. Ik had wel nooit gedacht dat die microbe zozeer aanwezig zou zijn, bij allemaal!"