Joren Dumont heeft belangrijke boodschap voor toekomstige partner: "Dan spring ik een gat in de lucht!"

door: STG
Joren uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Joren Dumont werd vorige zomer gekoppeld aan Lien Opdebeeck in 'Blind Getrouwd'. Zijn passage in het programma zorgde voor een ongeziene populariteit. In Dag Allemaal laat hij weten hoe het nu met hem gaat op liefdesvlak.

Het huwelijk van Joren Dumont en Lien Opdebeeck bleef jammer genoeg niet duren. De twee besloten om elk terug hun eigen weg te gaan.

Het avontuur heeft voor hem geen vrouw opgeleverd, maar wel een fantastische vriendschap. Een tijdje geleden vond hij opnieuw de liefde, maar toen de klik uitbleef, draaide het uit op niets.

In Dag Allemaal blikt Joren nu terug op zijn parcours. "Ik begrijp niet waar die vrouwelijke aandacht vandaan komt. Ik ben niet meer de jongste en ik ben geen Mister Belgium. Ik vind mezelf echt lelijk. Zeker op tv, met die dikke buik!", klinkt het.

Al begint zijn biologische klok toch stilaan wel te tikken. “Ja, ik steek niet onder stoelen of banken dat ik gráág een kindje wil. En misschien liefst een zoon. Ik ben nogal een vedet geweest", zegt Joren. "Als ik een dochter krijg en die begint op haar zestiende uit te gaan, ga ik nog veel slapeloze nachten tegemoet", lacht hij. "Maar serieus: als ik vader word, spring ik een gat in de lucht van geluk", besluit hij.