Amy Courtens van ‘K2 zoekt K3’ openhartig: “Even diep door geraakt geweest”

door: WVDS
Amy uit 'K2 Zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Amy Courtens deed mee aan ‘K2 zoekt K3’ en maakte daar best heel wat indruk mee. Ze raakte tot in de finale en liet duidelijk weten dat ze zich thuis voelt in de showbizzwereld. Gert Verhulst was alvast een fan van haar.

“Vanaf dat mijn hoofd op de tv is gekomen, hadden al heel veel mensen commentaar op mij. Mijn auditie was ook niet de beste, integendeel”, geeft Amy toe wanneer onze collega’s van Showbizz24 haar vragen hoe ze omgaat met negatieve commentaar. 

“Ik had het wel verwacht, maar het werd meer en meer. Ik ben er ook wel even diep door geraakt geweest, maar heb toch in één keer de klik gemaakt. Het weegt niet op tegen het positieve, verre van”, klinkt het bij Amy Courtens.

Ze antwoordt eerlijk op de vraag of ze achteraf voorstellen heeft gekregen. “Ze hebben me van vele kanten benaderd, dat was even heel veel. Ik heb er echt in moeten filteren. Maar een televisiezender heeft me benaderd met een vraag en daar ben ik toch heel hoopvol over dat er daar iets uit de bus zal komen”, aldus Amy.

Bekijk het interview in de video hieronder.

Tags