Astrid Coppens onthult: “Die miskraam was voor mij de zoveelste slag”

bron: Gert Late Night
door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Astrid Coppens is fiere mama van een dochtertje. De Astrid van voor Billie-Ray was een karikatuur, nu kan ze echt honderd procent zichzelf zijn.

“Als ik beelden van vroeger zie, dan komt mijn haar recht. Ik heb daar nooit echt goed naar kunnen kijken”, geeft Astrid Coppens toe aan James Cooke in ‘Bedgeheimen’. Ook de naam ‘Bryan’ vindt ze verschrikkelijk. “Dat is gewoon verleden tijd. Ik heb heel veel meegemaakt, ik heb ook heel veel geld verloren.” In totaal verloor Astrid om en bij de twee miljoen euro.

“Op een gegeven moment heb ik niet graag geleefd. Het leven was echt een sleur geworden en ik heb heel veel tegenslagen gehad.” Een daarvan was een miskraam. “Wij hebben heel lang geprobeerd om een kindje te krijgen en ik ben al eens voor Billie zwanger geweest.”

“Dat miskraam was voor mij nog eens een slag”, zegt ze. Het gebeurde in San Fransisco, op de Golden Gate Bridge. “Toen dacht ik dat ik aan het doodbloeden was. Dat was verschrikkelijk.” Toch wil Astrid graag nog een tweede kindje. “We gaan daar binnenkort wel aan beginnen”, geeft ze ten slotte toe.