Gert Verhulst heeft een duidelijke boodschap voor zijn dochter Marie Verhulst

door: COS
Afbeelding bron: Verhulstjes

Gert Verhulst verschijnt binnenkort weer met zijn gezin in ' De Verhulstjes'. De opnames van het tweede seizoen zijn achter de rug in Saint-Tropez.

Gert Verhulst heeft een erg goede band met zijn kinderen, Marie Verhulst en Viktor Verhulst. Vlaanderen leerde hen pas enkele jaren geleden écht goed kennen.

Gert had zijn kinderen namelijk altijd uit de belangstelling gehouden. Dat was een bewust keuze van de topman van Studio 100. "Maar op een bepaald moment waren ze verstandig genoeg om zelf die keuze te maken", zegt Gert in Gazet van Antwerpen.

Nu kiezen zowel Marie als Viktor voor een mediacarrière. "Marie liep al rond bij Studio 100 toen ze net kon stappen. Natuurlijk is de drempel voor haar lager om ook in die job te belanden, maar ik zie dat ze het met volle overtuiging doet en daar ben ik fier op", zegt Gert.

Binnenkort zal Gert bij veel kinderen niet meer bekend staan als het baasje van Samson, maar als de papa van Marie. "Heel graag, echt waar, voor mij is dat goed", aldus Gert Verhulst.