Goedele Liekens neemt belangrijk besluit na haar kankerbehandeling

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Goedele Liekens hoeft voorlopig geen operaties meer te ondergaan. De presentatrice kreeg van de dokters te horen dat er geen kwaadaardige cellen meer in haar lijf zitten.


 

Goedele Liekens vecht tegen huidkanker. Al lijkt het écht wel de goede richting uit te gaan. Goedele wil zo snel mogelijk weer aan de slag en is ook ambassadrice van een nieuwe huidkankercampagne.

Hoe staat haar directe omgeving daar tegenover? "Mijn dochters Merel en Celeste weten dat ik hen altijd voorop heb geplaatst, en vinden dat ik nu eens voor mezelf mag kiezen. 'Als jij dat leuk vindt, mama, doe maar’”, legt Goedele Liekens uit in Het Laatste Nieuws.

“Als ik aan mijn ouders denk, word ik erg emotioneel. Ze zijn 89 en 91 jaar oud en vinden nog altijd dat ze voor mij moeten zorgen. Soms staan ze aan de deur met eten. Mama heeft dan soep gemaakt, papa de balletjes gerold.”

“Door corona kon ik niet zomaar naar mijn ouders rijden om hen gerust te stellen. We hebben nooit gepraat over het feit dat het misschien verkeerd kon lopen. Ze trokken zich vooral alle ellende aan, en waren bang voor slechte commentaren."