Kan ‘The Voice of Holland’ ooit nog terugkeren? Showbizzwatcher geeft antwoord

door: WVDS
The Voice of Holland Comeback Stage
Afbeelding bron: Bel RTL

Er zijn de laatste dagen meer en meer details bekend geraakt over mogelijk grensoverschrijdend gedrag tijdens opnames van ‘The Voice of Holland’. Het programma is voorlopig stopgezet, maar zal het nog ooit kunnen terugkeren op tv?

RTL Boulevard ging een panelgesprek aan om alle informatie die er momenteel bekend is te bespreken. Marco Borsato, Jeroen Rietbergen, Ali B, dat zijn de namen die tot nu toe al genoemd zijn en mogelijk misbruik van hun macht hebben gemaakt binnen ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice of Holland’.

Rob van RTL geeft antwoord op de vraag naar het voortbestaan van ‘The Voice’. “Het wordt kantje boordje, want dit is het laatste seizoen van het huidige contract van RTL met ITV. Nu Jeroen heeft toegegeven dat hij zich misdragen heeft, wordt het moeilijk om dit seizoen nog uit te zenden.”

“En daarna moet je met de producent gaan praten over een zo zwaar beschadigde titel om die nog verder te zetten. Het zou zomaar kunnen dat uit die gesprekken komt dat het niet meer mogelijk is om ‘The Voice’ verder te zetten in Nederland”, aldus Rob. 

Tags