Massale steun voor Nederlandse tv ster Nicolette van Dam na onthulling: “Sinds kort lijd ik aan deze ziekte”

door: WVDS
Nicolette van Dam instagram

Nederlands model, actrice en televisiepresentatrice Nicolette van Dam onthult via Instagram dat ze aan Vitiligo lijdt. Haar volgers reageren massaal met warm berichten en ook haar man en kinderen steken haar een hart onder de riem.

“Zit even naar vakantiefoto’s te kijken. Blij dat Bas deze foto heeft gemaakt, natuurlijk door de liefde met m’n kleintje maar dit was ook een confronterend en dierbaar moment”, schrijft de Nederlandse tv persoonlijkheid op Instagram bij een zomerkiekje met haar dochter.

“Ik heb een vertraagde schildklier en dat is best vervelend. Anyway, medicatie dus gaat ok. Maar sinds kort heb ik ook vitiligo, witte vlekjes in onder andere m’n nek en rondom m’n ogen. Dat is even wennen…”, onthult Nicolette van Dam verder. 

En dan merk je inderdaad het witte vlekje op in haar hals. Haar gezin reageert superlief: “We bespraken dit hier aan tafel en voelde me beetje onzeker. Zeiden de meisjes; ‘Mam, heel veel mensen doen witte make-up onder hun ogen om mooier te zijn, en jij hebt het van jezelf’ Kinderlogica. Zo lief. En zo zien we het mooie ervan in.”

Haar man Bas Smit reageert met woorden vol liefde op haar post. “Vind 't prachtig”, gevolgd door een emoji met hartjes ogen.