Verontwaardiging in zaak rond naaktbeelden BV’s: “Degoutant gewoon”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Het heeft niet lang geduurd voor de politie Gregory R., die de naaktbeelden van de drie mannelijke BV’s ontfutselde, kon vatten. Hij had een erg duidelijk digitaal spoor achtergelaten, waardoor hij snel gevat kon worden.

Op sociale media is de verontwaardiging echter groot. Mensen die eerder al in contact kwamen met de dader bij andere feiten, zijn enorm teleurgesteld. “Letterlijk dezelfde gast die jaren geleden mijn foto’s en die van tientallen anderen gebruikte als catfish”, schrijft Bruce.

“We hadden bewijs en de Gentse politie deed niets. Maar wanneer drie hetero BV’s naakt online staan, vinden ze hem opeens wel.” Iemand die de dader kende vindt het afstotelijk. “Er zijn talloze klachten ingediend destijds. Er kwam letterlijk niks uit. Degoutant gewoon.”

Verschillende Twitteraars raden eerder slachtoffers aan zichzelf burgerlijke partij te stellen. “Vrij hallucinant. Maar ik zou gewoon nog eens klacht indienen, misschien rechtstreeks bij de onderzoeksrechter deze keer, en zo proberen aansluiten bij dit onderzoek.”