Volgers reageren heel heftig op post van Gordon: "Het is gewoon zielig"

door: WVDS
Gordon Heuckeroth De Cooken en Verhulst Show
Afbeelding bron: Play4

Gordon Heuckeroth laat niemand onverschillig. Hij lokt dan ook felle reacties uit met alles wat hij doet en wat er gebeurt in zijn leven.

Gordon Heuckeroth is onlangs uitgeweken naar Dubai. Ook was hij een aantal maanden samen met Jeffrey, een 24-jarige student. "Helaas is ons sprookje ten einde gekomen", schreef Gordon op social media toen die relatie ten einde kwam.

Deze week deelde Gordon een foto op Instagram met het bijschrift: "Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!"

Daar kwamen heel heftige reacties op. Enkele volgers menen zelfs te weten dat Gordon vreemd is gegaan in zijn relatie met Jeffrey. Zo schrijft iemand: "Heeft ie zelf veroorzaakt door naast de pot te pissen dat is de andere kant van het verhaal". Maar er komt ook een tegenreactie: "ik was er niet bij en jij?".

Ook komen er veel reacties op het feit dat Gordon blij zou zijn om alleen te zijn. "Jeetje ik had je dit zo gegund, negeer de pijn niet! Niemand wil uiteindelijk alleen zijn (...)" of "Het is gewoon zielig", zijn enkele reacties.

Download nu de gratis app van Redactie24

Tags Gordon